SÖZCÜ GAZETESİ’NDEN MÜTHİŞ TAVSİYE

SÖZCÜ GAZETESİ’NDEN MÜTHİŞ TAVSİYE


Bunu Da Gördük


Haberciliğin zirvesini bizlere yıllardır yaşatan gazetelerden biri olan Sözcü, bugünkü sayısında okurlarına müthiş bir tavsiyede bulundu. Birbirinden ilginç haberleri ile günlük hayatımızı renklendiren gazetenin mesajı çok net: BU GECE BOL BOL SEVİŞİN.

 

 

Haberde geçen metni noktasına virgülüne dokunmadan ekliyoruz.

 

"Bugün Akrep burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Ha­ya­tı­nı­zı ris­ke ata­cak her tür­lü dav­ra­nış­tan uzak du­run, sin­si, in­ti­kam­cı dav­ran­ma­yın, giz­li ka­pak­lı her tür­lü iş­ten uzak du­run. Özel­lik­le ka­dın­lar, bil­me­di­ği­niz yer­ler ve ka­ran­lık so­kak­lar­da çok faz­la tek ba­şı­nı­za kal­ma­yın, ge­ce özel­lik­le tek ba­şı­nı­za so­kak­ta faz­la za­man ge­çir­me­yin, ya­nı­nız­da bi­ri ol­ma­sı­na özen gös­te­rin. Ak­rep bur­cu ka­ran­lı­ğı se­ver ve her tür­lü kö­tü­lü­ğü ka­ran­lı­ğın ol­du­ğu yer­de or­ta­ya çı­kar­tır. Ai­le ha­ya­tı­nız­da da ba­zı şey­le­ri yo­lu­na koy­ma­nın za­ma­nı gel­di de ge­çi­yor bi­le. Adım­larınızı atar­ken yi­ne çok dik­kat­li ol­mak­ta fay­da var çün­kü za­rar gö­ren ta­raf bü­yük ih­ti­malle siz­ler ola­bi­lir­si­niz."

 

Kırmızıyla yazılı kısımlara DİKKAT!

 

 

Burç yorumunun kendine özgülükle tanıştığı yorumların en can alıcı kısmı ise şimdi başlıyor.

 

 

 

Dinçer Güner’in Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması hakkında attığı tweet’leri ise şu şekilde.

 

– Akrep burcundaki tutulma, libido seviyesini yükseltici, tahrik gücü yüksek bir tutulma arkadaşlar…

– Eğer ki gizlilik içinde hareket etmeyi planladığınız konular varsa, gizli kalmasını istediğiniz durumlar varsa bu tutulmayı kullanabilirsiniz.

– Bu tutulma yakalanma olmadan tüm gizli işlerin yürütülmesi anlamını taşımaktadır.

– Tutulmada Venüs etkin olduğundan, evet sevgi ve aşk temalarını ortaya koymakta fakat biraz da bunun için mücadele gerektirmekte…

– Varsa imkanınız bu gece bol bol sevişin, Akrep tutulmasını tutkuyla, zevkle, sefa ile yaşayın :))

 

Evet; imkanı olan arkadaşlar bu gece bol bol sevişin. Akrep tutulması insanın ayağına her zaman gelmiyor arkadaşlar.

 

Haberin orijinal hali BURADA.