RUH HALİ YÜZÜĞÜ TEKNOLOJİ İLE TANIŞIYOR

RUH HALİ YÜZÜĞÜ TEKNOLOJİ İLE TANIŞIYOR


Sari Ne Demekti?


90'ların en gözde aksesuarı ruh hali yüzüklerini hatırlarsınız. Hacı yüzüğünü andıran ve Polat Alemdar'ın en güvenli kasasında sakladığı yüzüğün rengi menekşeye döndüğünde mutlu, açık mavi olduğunda sakin, açık sarıyken heyecanlı, kahverengi ise sinirlisiniz demekti. Finlandiyalı yaratıcı bir topluluk ruh hali yüzüğünü aldı, teknolojiye batırdı, akıllı telefonunuza bağladı ve Moodmetric'i yarattı.

 

Moodmetric'in operasyon müdürü Niina Venho, yüzüğün bünyesinde bulundurduğu biyometrik sensörler sayesinde nasıl hissettiğinizi Taksim'deki bir falcıdan daha iyi tahmin ettiğini söylüyor. Duygu ve tepkilerinizi ölçen, teninizdeki sinir sistemi tetikli değişiklikleri kitap gibi okuyan Moodmetric, mutluluk seviyenizi ve yaşam kalitenizi yükseltmeyi vaat ediyor. Gün boyunca nasıl hissettiğinizi akıllı telefonunuza rapor geçen Moodmetric, sizi nelerin üzdüğünü nelerin mutluluk gözyaşlarına boğduğunu anlatarak duygusal fitness yapmanızı sağlıyor. 

 

 

Michael Fassbender'ı her gördüğümüzde neden gözyaşlarına boğuldumuzu söylemesi için bizim bir Moodmetric'e ihtiyacımız yok. Sizin varsa, ön siparişini BURADAN yapabilirsiniz.