SAYFA SAYFA HAMİLELİK SÜRECİ

SAYFA SAYFA HAMİLELİK SÜRECİ


Karninizla Doğru Orantili Büyüyen Defter


Japon reklam firması Dentsu Naoya, kadınların, 40 hafta süren sancılı, mide bulantılı, epey kilolu ve de mega duygusal geçen hamilelik süreçlerini sayfa sayfa gösteren “Kishoka Mother Book” isimli bir defter hazırladı. Ancak bu defter, “Sevgili günlük” kavramına farklı bir bakış açısı getiriyor. Nokta gibi başlayan embriyonuzun serüveni, hamile göbeğinizle beraber, sayfalar üzerinde de büyüyor ve 40. haftanın sonunda, defterin son sayfası da, anne adayı gibi yarım dünya haline geliyor.

 

 

Japonya’daki, Bell-net isimli kadın doğum ürünleri pazarlayan bir firmanın reklamı için yapılan Mother Book, 7. haftadan itibaren kalp atışlarını duyabileceğiniz, 13. haftadan sonra tekmelere başlayan, 15. haftada parmak izleri oluşmaya başlayan bebeğinize, yazılar ve küçük notlar yazabileceğiniz bir defter olarak tasarlandı.

 

 

Hamileliğinin her anını kayıt altına almak isteyen, haftada 4 gün ultrasona giren, aşırı heyecanlı anne adayları ve baby shower’da ucuza yırtmalık hediye arayanlar için ideal bir defter.