JACK DANIELS ADINDA BİR ADAM OĞLUNA JIM BEAM ADINI VERDİ

JACK DANIELS ADINDA BİR ADAM OĞLUNA JIM BEAM ADINI VERDİ


Kafalar Kafalar 


Amerika'nın Louisiana eyaletinin Gray şehrinde yaşayan bir aile, promili yüksek bir soyağacının meyvelerini topluyor. Anne ve babasının viski aşığı olduğunu düşündüren 31 yaşındaki Jack Daniels Leathers, yeni doğan çocuğuna Jim Beam ismini verdi ve büyük ihtimalle evladının ergenliğinde bol bol dalga konusu olmasını garantiledi. 

 

 

Kabul ediyoruz, gelenekler önemli ve toplumun çekirdeği olan aile kurumunun kimi durumlarda ayakta kalması açısından gerekli. Ancak Leathers Ailesi'nde de görüldüğü üzere bazı durumlarda önceki kuşaklardan kalan bu gelenekleri reddi miras yapmak daha mantıklı olabilir. Aile geleneğine sıkı sıkı bağlanan Jack Daniels Leathers, yıllar önce annesi ve babasının ailelerini uyuz etmek üzere başlattığı bu geleneği, bir oğulları daha olursa Evan Williams, kızları olursa ise Sherry isimleriyle devam etmeyi planladıklarını belirtti. 

 

 

Nikahlarını da Johnny Walker isimli bir memurun kıydığı Leathers Ailesi'nin ne kafalar yaşadığını merak ediyor, çocuklarına isim değiştirecek yaşa gelene kadar allahtan sabır diliyoruz.