HACKER MI LAZIMDI? HACKER PAZARI’NA BUYURUN

HACKER MI LAZIMDI? HACKER PAZARI’NA BUYURUN


Her Amaca Uygun Hacker Bulunur


İnternetin günümüzün en önemli iletişim, bilgiye ulaşım, bilgiyi paylaşım mecrası olmasının beraberinde getirdiği artılar say say bitmez. Lakin; adeta uzay kadar sonsuz büyüklüğü ile internetin beraberinde getirdiği riskler de çok büyük. Bu risklerden biri ise internet hırsızlığının birinci adresi hacker’lar. Kimi zaman devletlerin resmi belgelerini, kimi zaman kredi kartı numaralarını, kimi zamanlar ise daha özele inerek kişisel bilgileri çalmakta sakınca görmeyen hacker’larla her an karşı karşıya kalabiliriz.

Bu “Her an”, internet dehlizlerinin çeşitliliği sayesinde kolayca “Hemen”e dönüşebilir. Çünkü artık ihtiyacınıza göre aradığınız hacker’ı bulabileceğiniz bir platform var. Eski sevgilinizin bilgisayarındaki fotoğraflara, Facebook veya Instagram şifrelerine ulaşmak mı istiyorsunuz? Bu isteğiniz kendinizi bile unutturacak kadar fazla mı? O zaman istikamet Hacker’s List. ŞURADAN ulaşabileceğiniz web sitesine üye olup yüzlerce hacker arasından amacınıza uygun olanını bulabilirsiniz.

Tamamen güvenli olduğunu iddia eden web sitesinde binlerce dolar karşılığı hacker arayan dünyanın bir yanından insana rastlamak mümkün.

Bu web sitesinin ömrünün ne kadar uzun olacağı ise merak konusu. Günün birinde bir başka hacker’ın Hacker’s List’i hack’lediği haberiyle karşılaşsak fazlasıyla ironik olmaz mı?