DUNKIRK SETİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

DUNKIRK SETİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI


Çekimler resmen başladı


Christopher Nolan’ın Dunkirk isimli yeni filmi üzerinde çalışmaya başladığını daha önce duyurmuştuk. Geçtiğimiz günlerde çekimlerine resmi olarak başlanan Dunkirk setinden merakla beklediğimiz ilk görseller sonunda geldi.

II.Dünya Savaşı’nda Fransa’nın Dunkirk limanında mahsur kalan müttefik askerlerinin mucizevi kurtarılma operasyonunu anlatan filmde Christopher Nolan’a yine demirbaş oyuncu listesinden isimler eşlik ediyor. Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh gibi isimlerin yer aldığı filmde sürpriz bir şekilde One Direction grubunun yıldızlarından Harry Styles da yer alıyor. Harry Styles’dan bile daha büyük bir sürpriz ise bu kez Michael Caine’i Nolan’ın yanında göremeyecek olmamız… Uzun süredir her Nolan filminde yer alan usta oyuncuyu bu kez beyaz perdede izleyemeyeceğiz.

Sırasıyla Fransa, Hollanda, İngiltere ve Los Angeles’ta yapılacak çekimler geçtiğimiz günlerde Fransa’da başladı. Merakla beklenen ilk görüntüler ise fotoğrafçı Pierre Volot tarafından Twitter‘da paylaşıldı. 2017’de gösterime girmesi beklenen yeni Christopher Nolan filmi Dunkirk’ten gelen ilk görselleri aşağıda inceleyebilirsiniz.