HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD OYUNUNDAN İLK GÖRSELLER YAYINLANDI

HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD OYUNUNDAN İLK GÖRSELLER YAYINLANDI


Hayır ağlamıyorum gözüme bir şey kaçtı


Yazın Londra’da sahnelenmeye başlanacak, ayrıca 31 Temmuz tarihinde kitap olarak da yayınlanacak yeni Harry Potter öyküsü The Cursed Child’ın tiyatro sahnesindeki oyuncuları belli oldu.

J.K. Rowling’in yarattığı büyülü dünya, Harry Potter’ın yedi kitaplık macerasıyla sona ermedi. Dünyanın dört bir yanında satış rekorları kıran kitapları gişe rekorları kıran filmler izledi ve Harry Potter’ın yedi kitaplık macerası bitse de yaratılan büyülü dünya devam etti. Örneğin şu sıralar Harry Potter dünyasından bir spin-off olan Fantastic Beasts and Where to Find Them’in gösterime girmesini bekliyoruz. J.K. Rowling’in yarattığı büyülü dünyadan bir şeyler izlemek elbette ki herkesi heyecanlandırıyor, ancak yedi kitaplık seri bitse de Harry Potter adının yarattığı heyecan bambaşka…

Dünya şimdilerde yedinci kitap Harry Potter ve Ölüm Yadigarları’ndan 19 yıl sonra geçen ve Harry Potter and The Cursed Child isimli tiyatro oyununa kilitlenmiş durumda. Oyunda orta yaşlı bir aile babası olan Harry’i Jamie Parker, sevgili eşi Ginny Weasley yani Ginny Potter’ı Poppy Miller, oyuna The Cursed Child ismini veren oğulları Albus Severus Potter’ı ise genç oyuncu Sam Clemmett canlandıracak. Oyuncu seçimlerinin en dikkat çekeni ise Hermione Granger’ı canlandıracak siyahi oyuncu Noma Dumezweni oldu.

31 Temmuz’da kitap olarak da basılacak Harry Potter and The Cursed Child oyunundan gelen karakter görsellerini aşağıda bulabilirsiniz. İşte karşınızda yedinci kitaptan 19 yıl sonraki Potter, Weasley ve Malfoy aileleri.