ŞİİR GİBİ BİR STANLEY KUBRICK FİLM ENSTALASYONU: THE CORRIDOR

ŞİİR GİBİ BİR STANLEY KUBRICK FİLM ENSTALASYONU: THE CORRIDOR


24 Ağustos'a kadar Londra'da...


Bugün kapılarını açıp, 24 Ağustos’a kadar Londra’daki Somerset House’ta devam edecek Daydreaming with Stanley Kubrick sergisindeki The Corridor film enstelasyonundan yepyeni bir video yayınlandı.

SK

Bu videoda The Corridor’un dört farklı dört buçuk dakikadan oluşan film enstalasyonlarından oluştuğunu söyleyebiliriz. Sinema literatürüne Kubick Koridoru olarak giren The Shining’deki koridordan esinlenen dört mini filmden oluşan enstalasyon dışında sergide gerçekten de yok yok… Son olarak Game of Thrones ile pazartesi gecesi neşemiz olan Aidan Gillen ve The Wolf of Wall Street’teki çılgın teyze rolündeki Joanna Lumley oyunculuk konusunda öne çıkan ikili, peki arka planda kimler var? Adam Broomberg & Oliver Chanarin / Carl Craig  / Christiane Kubrick / David Nicholson / Futura / Haroon Mirza & Anish Kapoor  / Invader / John Isaacs & James Lavelle & Azzi Glasser / Max Richter / Mick Jones / Paul Fryer / Polly Morgan / Thomas Bangalter ilk göze çarpanlar.

Bir dublaj veya ses kaydı olmadan Richard Ashcroft’un vokallerinde öttürdüğü UNKLE şarkısı Lonely Soul ile gösterimi yapılacak enstalasyon ve dahası 24 Ağustos tarihine kadar Instagram’ı boğacak ziyaretçilerini bekliyor.

Biletlerinizi buradan alabilirsiniz.