STRANGER THINGS’TEN YENİ GÖRSEL VE TÜYOLAR

STRANGER THINGS’TEN YENİ GÖRSEL VE TÜYOLAR


31 Ekim; çabuk gel!


Super Bowl sırasında yayınlanan yeni sezon fragmanıyla bizleri ilk sezona tekrar başlatacak kadar heveslendiren Stranger Things’ten bir dolu yeni görsel paylaşıldı.

Stranger-Things-Season-2-1

Winters_EW_Stranger_Things_.JPG

Winters_EW_Stranger_Things_.JPG

000249613

000249614

000249615

000249617

000249618

Dizinin yaratıcısı Duffer Kardeşler’den Matt Duffer, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda yeni sezonda Will Byers’ın göreceği ters düz dünya görüntülerinin hayli önemli olduğunu söyledi.

“Bunlar gerçek mi, yoksa Will’in yaşadığı travmanın yan etkileri mi?”

Bu soru, Stranger Things’in yeni sezondaki kilit noktalarından biri olacak. Ayrıca yeni sezonda karşımıza çıkacak Billy (Dacre Montgomery) ve Max (Sadie Sink) isimli iki kardeşin de hikaye için hayli önemli olduğunun altını çiziyor Duffer…

Stephen King’in kötü karakter yaratmında hayli başarılı olduğunu belirten Duffer, insanlardaki kötülüğün şeytanın kötülüğünden daha korkutucu göründüğünü düşünüyor. Bu bağlamda, ikinci Stranger Things sezonunda yeni “insan” kötü karakterlerle tanışacağımızı umuyoruz.

Ve tabii ki Eleven! Duffer, Eleven’ın yeni sezonda döneceğini ve hikayenin en önemli noktası olacağını söylemekten çekinmiyor. “Eleven’ın nasıl dünyaya geldiğini, nasıl malum programa dahil olduğunu, kısacası onun hakkındaki gizemli kalmış noktaları açıklayacağız.” diyor Matt Duffer.

Yeni sezon, 31 Ekim’de Netlix’te yayınlanacak.