DAVID LETTERMAN NETFLIX’LE EKRANLARA DÖNÜYOR

DAVID LETTERMAN NETFLIX’LE EKRANLARA DÖNÜYOR


Uzun sakallarıyla uzun röportajlar yapacak


Adını taşıyan talk show’u 33 yıl boyunca sunduktan sonra 2015’te bırakan David Letterman, Netflix için yapacağı uzun röportajlardan oluşan bir seriyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Henüz bir adı olmayan; ama Netflix’in 6 bölümünü onayladığı bilinen şov, “olağanüstü insanlarla derin sohbetlerin yanı sıra Letterman’ın merakını ve mizahını yansıtan bölümler”e yer verecek. Talk show’culuğun duayen ismi ise projeyle ilgili şunları söyledi: “Netflix’le bu projede çalışacağım için çok heyecanlıyım. Şunu öğrendim. Eğer ailenizle daha fazla zaman geçirmek için emekliye ayrılmak istiyorsanız, bunu önce ailenize sorun. İzlediğiniz için teşekkürler.”

Şu an 70 yaşında olan ve emekliliğini sürdürdüğü 2 yıldır sakal uzatmakla meşgul gibi görünen Letterman için Netflix kanadından Ted Sarandos ise şunları söyledi: “David Letterman’la tanışmak bile başlı başına heyecan verici bir şey, birlikte çalışacağımızı açıklamanın ne anlama geldiğini siz düşünün. O gerçek bir televizyon ikonu ve masanın başından kalkıp ilginç olduğunu düşündüğü insanlarla röportajlara çıktığını görmek için sabırsızlanıyorum. Sakal işine bakacağız.”