YENİ BLADE RUNNER 2049 FRAGMANINDA EVREN KARIŞIYOR!

YENİ BLADE RUNNER 2049 FRAGMANINDA EVREN KARIŞIYOR!


Ryan Gosling'in başı belada...


Denis Villeneuve‘ün maharetli elleriyle Blade Runner 2049 evrenine balıklama dalmak için 6 Ekim‘e gün sayıyoruz, bilen bilir. Kırk dört, tam 44 gün kaldı! 

Sabahtan sayıp 44 bulduğumuz kalan gün sayısına sevinirken karşılaştığımız bu son fragman, kısa sandığımız bekleyişi hiç olmadığı kadar uzun kıldı, adeta sinirli birer Jared Leto’ya döndük.

jared-letto

Ridley Scott’ın 1982’de yarattığı evreni vizyoner elleriyle devralan Villeuneve’e Blade Runner 2049 yolculuğunda eşlik eden görüntü yönetmeni Roger Deakins da anlaşılan yine elinden geleni ardına koymamış! Yaklaşan ödül sezonundan “…and The Best Cinematography Award goes to…” cümlesinin devamını şimdiden getirir gibiyiz. (Christopher Nolan ortalığı ayağa kaldırmazsa tabii)

Efsaneyi başlatan Harrison Ford ve onu saklandığı yerden 30 yıl sonra bulup çıkaran Ryan Gosling‘e eşlik edecek diğer isimler de Jared Leto, Robin Wright, Dave Bautista, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis ve Barkhad Abdi.

1982’de zamanının ötesinde müzikleriyle Blade Runner evrenini ait olduğu uzak gelecekle bütünleştiren Vangelis’ten bayrağı devralan Jóhann Jóhannsson’a yardım etmek amacıyla ayaklı film müziği efsanesi Hans Zimmer’ın da kadroya dahil olduğu geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. “Bir filme daha ne kadar güzellik yapabilirsiniz acaba?” diye soracağız; ama cevabı aşağıdaki enfes TV-spotunda saklı. Haydi bir an önce izleyin!