THE HORRORS’TAN 16 ARALIK ÖNCESİ HEYECANLANDIRAN YEPYENİ ŞARKI GELDİ

THE HORRORS’TAN 16 ARALIK ÖNCESİ HEYECANLANDIRAN YEPYENİ ŞARKI GELDİ


Weighed Down


İlk olarak Machine geldi, “Tamam, yılın en güzel albümlerinden biri geliyor.” dedik. İkinci olarak Something To Remember Me By geldi, “Yılın en güzel albümü olma yolundaki en sağlam adım atıldı.” dedik. YETMEDİ! The Horrors gün itibariyle yeni şarkısı Weighed Down‘ı paylaştı, bu sefer “Artık eminiz, V bu yılın en iyi albümü olacak!” diyoruz!

İlk tekli Machine‘den daha yavaş, ikinci tekli Something To Remember Me By‘dan daha hızlı Weighed Down, sizi bulunduğunuz ortamdan alıyor, bulutların üzerine çıkarıyor; bütün sıkıntılarınız geride kalıyor. The Horrors‘la, Faris Badwan‘ın sesiyle bütünleşip “22 Eylül için nasıl sabredeceğim ki şimdi ben?!” diye düşünmeye başlıyorsunuz.

22 Eylül için günler geçmek bilmiyor olsa da bizi hayata bağlayan en büyük etken, V’yi 16 Aralık’ta Garaj’da canlı canlı dinleyecek, The Horrors’a bağıra bağıra eşlik edecek olmanın keyfi içindeyiz.

Haydi artık günler daha hızlı geçsin ya da şu zaman makinesi icat edilsin de 16 Aralık’ta ilk sıradan yerimizi alalım. Daha fazla bekleyemiyoruz!

The Horrors konserinin sınırlı sayıdaki avantajlı biletleri için BURAYA, etkinlikle ilgili daha fazla bilgi için BU LİNKE tıklayın.

Lafı daha fazla uzatmadan sizi Weighed Down’la baş başa bırakalım!