YENİ WES ANDERSON FİLMİNİN İLK FRAGMANINDAN ÖNCE MİNİ TEASER

YENİ WES ANDERSON FİLMİNİN İLK FRAGMANINDAN ÖNCE MİNİ TEASER


Bugün trailer yarın fragman


2014’teki The Grand Budapest Hotel’den beri gözümüzün yollarda kaldığı Wes Anderson, yeni filminden görsellerle filme bir süre daha varken gözlerimizi doyurmaya geliyor.

Bu sefer hikayesinde Japonya’ya uzandığımız film, kaybolan köpeğini arayan bir çocuğun hikayesiyle karşımıza gelecek. 2009 yapımı Fantastic Mr. Fox’ın ardından Wes Anderson’ın bir kez daha stop-motion tekniğiyle yakın temasa geçtiği Isle of Dogs, Akira Kurosawa filmlerinden alınan ilhamla hayat buluyor. Yarın ilk fragmanı paylaşılacağının haberini Twitter üzerinden paylaşan Wes Anderson, heyecandan kendimizi kaybetmememiz için minik bir teaser’la güne güzel başlayalım diye kıyak geçmeyi de ihmal etmedi.

Seslendirme kadrosundaki isimlerle kafadan şampiyonlar liginde final oynayabilecek Isle of Dogs’ta Bryan Cranston, Bill Murray, Edward Norton, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, F Murray Abraham, Tilda Swinton, Yoko Ono, Harvey Keitel, Greta Gerwig, Bob Balaban, Frances McDormand ve Lev Schreiber yer alıyor.

20 Nisan 2018’de vizyona girecek filmin yarın yayınlanacak ilk fragmanından önce 30 saniyelik mini teaser’ına hep birlikte göz atalım.