MARK RUFFALO TEK DİZİ İKİ ROL DİYEREK TELEVİZYONA DÖNÜYOR

MARK RUFFALO TEK DİZİ İKİ ROL DİYEREK TELEVİZYONA DÖNÜYOR


Jüriler sever böyle şeyleri...


Son dönemlerde daha çok süper kahraman filmlerinde izlediğimiz Mark Ruffalo, HBO’nun yeni dizisinde ikiz kardeşleri canlandıracak.

Ay sonunda vizyona girecek Thor: Ragnarok ile bir kez daha Hul olarak göreceğimiz Mark Ruffalo, HBO’nun yeni yapımı ile televizyona dönüyor. Wally Lamb’in 1998 yılında kaleme aldığı I Know This Much Is True isimli kitabın bir uyarlaması olacak dizinin yönetmenliği ve senaristliği Blue Valentine ve The Place Beyond the Pines filmleriyle gönlümüzü kazanan Derek Cianfrance’e emanet olacak.

Aynı zamanda dizinin yapımcılarından biri olacak Mark Ruffalo, Dominick ve Thomas Birdsey isimli tek yumurta ikizi kardeşlerin zihinsel hastalıklar ve kişisel trajedilerden iyileşmeye doğru giden yolculuğunu anlatacak. Ödül sezonu jürilerinin pek sevdiği hareketlerden olan tek adam iki rol konseptiyle Ruffalo, 2018’i (ya da ekrana geldiği tarihi) en az bir iki ödülle kapatırsa pek şaşırmayız.

Mark Rufallo ve Wally Lamb’in iki senedir üstünde çalıştığı projenin muhtemelen önümüzdeki senenin ortalarına doğru ekrana gelmesi muhtemel. Biz de o zamana kadar heyecanla gelecek yeni haberleri, görselleri ve fragmanları bekliyoruz.