WIM WENDERS JIL SANDER İÇİN KAMERA ARKASINA GEÇTİ

WIM WENDERS JIL SANDER İÇİN KAMERA ARKASINA GEÇTİ


Serideki beş videodan ilki


Birkaç ay önce Luke ve Lucie Meier çiftinin başına geçtiği Jil Sander, yeni koleksiyonunu tanıtmıştı. Şimdi de o koleksiyonun tanıtım filmi için kamera arkasına geçen Wim Wenders’ın çektiği tanıtım videosu yayınlandı.

1227871

City of Angels, Paris Texas, Der Himmel über Berlin ve Pina gibi film/belgeselleriyle tanıdığımız Alman yönetmen Wim Wenders, bu sefer de moda dünyasının köklü markalarından Jil Sander için beş adet tanıtım videosu çekti. Paused By isimli seride yeni koleksiyonun parçalarını sergileyen kısa filmlerin her biri, bir sonraki aşamada neler olacağını düşünmeye başlayacağımız bir anda pat diye duruyor. Yayınlanan ilk film, yeni koleksiyonu giyip Berlin sokaklarında dolaşan karakterlerimizi takip ederken gölün içinden çıkan bir dalgıç görmemizle sona eriyor.

Luke ve Lucie Meier yeni kampanya için “Duygusallık ve saflık, masumiyet ile sofistike arasındaki hassas dengeye ve markanın minimal köklerine bir övgü fırsatıydı.” açıklamasını yaptı. İlki salı günü yayınlanan video serisi Aralık ayında teker teker yayınlanmaya devam edecek.