SIMON PEGG VE NICK FROST KENDI THE X-FILES’INI ÇEKİYOR

SIMON PEGG VE NICK FROST KENDI THE X-FILES’INI ÇEKİYOR


Truth Seekers


Edgar Wright projeleriyle bir elmanın iki yarısı olarak aklımızda yer eden Simon Pegg ve Nick Frost ikilisi, kamera arkasında da kendilerinin yer alacağı yeni dizilerinde bir kez daha bir araya geliyor.

pegg-frost-play-by-slaughterhouse-rulez-696x464

Spaced, Shaun of the Dead, Hot Fuzz, Paul ve The World’s End ile tekrar tekrar izlediğimiz ikili, kendi The X-Files’ları gibi olacak korku-komedi tarzında Truth Seekers isimli bir dizi hazırlıyor. Yarım saatlik bölümlerden oluşacak dizi, ikilinin paranormal olayları araştırması üzerine kurulacak.

İkilinin küçük ve yerel olayların ardından, bütün dünyayı etkileyecek büyüklükte olayları çözmeye çalışmasını anlatacak dizi, Simon Pegg ve Nick Frost’un yapım şirketi Stolen Picture’dan çıkan ikinci proje olacak.

Hali hazırda programları epey bir dolu olan ikiliden Frost, yeni Tomb Rider ve Dwayne Johnson’lı Fighting With My Family‘de yer almaya hazırlanırken, Pegg’i de Margot Robbie’li aksiyon filmi Terminal ve yaz aylarında vizyona girecek Mission: Impossible 6 filminde izleyeceğiz.

Henüz dizide yer alacak diğer oyuncular ve yayın tarihi gibi detayların paylaşılmadığı Truth Seekers’tan gelecek haberleri dört gözle bekliyoruz.