AVENGERS: INFINITY WAR’DAN DÜNYALARI BİRBİRİNE KIRDIRAN FRAGMAN

AVENGERS: INFINITY WAR’DAN DÜNYALARI BİRBİRİNE KIRDIRAN FRAGMAN


Marvel, sağ baştan say...


Super Bowl’un nimetlerinden bir diğer fragman da Avengers: Infinity War oldu. Son yıllarda Marvel’ın hayata geçirdiği en kapsamlı süper kahraman filminden dün akşam 1 dakikalık bir reklam arası fragmanı paylaşıldı.

avengers-infinity-war-cap-black-panther-600x246

Çıkar çıkmaz box office’i alt üst edecek Avengers: Infinity War, yeni fragmanını tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Super Bowl’un milyon dolarlara bedel reklam arasında paylaştı. Captain America: Civil War’un senaryosunu yazan Christopher Markus ve Stephen McFeely ikilisinin bir kez daha buluştuğu; 4 Mayıs 2018’de vizyona girecek filmde Josh Brolin’in canlandırdığı Thanos karakterinin dünyaya gelmesiyle başlayan kaosu anlatan Avengers: Infinity War, son yıllarda izlediğimiz kaliteli süper kahraman filmlerinde görmeye alışık olduğumuz bütün kahramanlar bir kez daha dünyayı kurtarmak için bir araya geliyor.

Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Don Cheadle, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd ve Tom Hiddleston’ın gibi yıldız dolu kadrosu olan Avengers: Infinity War’dan dünyaları birbirine kırdıran bir dakikalık yeni fragman.