ASSASSINATON NATION’DAN ÇOK SERT BİR FRAGMAN

ASSASSINATON NATION’DAN ÇOK SERT BİR FRAGMAN


Kasaba çok kötü karışacak!


İlk gösterimini geçen sene Sundance‘te yapan Assassination Nation‘dan, izleyenlerin kanını donduracak yeni bir red band fragman yayınlandı.

nati

Günümüz toplumunda internetin yaşatabileceği kaos üzerinden yürüyen film, Salem isimli ufak bir kasaba halkının internet üzerinden yaptığı illegal download’lar, aralarındaki konuşmalar, birbirlerine gönderdiği fotoğraflar ve ortaya çıkmaması gereken birçok dökümanın bir hacker tarafından ortaya çıkarılmasıyla, kasabanın girdiği kaotik ortamı işliyor. Bunu lise öğrencisi dört kız üzerinden yürüten filmde, bu sızıntıların sebep olduğu olaylar ve kurulan cinayet timlerini izliyoruz. Fragmandan anladığımız kadarıyla filmde, stilize bir şiddet ve cinayet sahneleri var. Purge serisini andıran maskeler, silahlar ve kasabadaki herkesin birbirini öldüresiye dövdüğü veya çatıştığı sahneler söz konusu. Filmin, günümüzde çok moda olan ”politik doğruculuk” konusu hakkında da sert eleştirileri var gibi görünüyor. Filmde oyuncuların yanı sıra modeller ve şarkıcılar da yer alıyor. Odessa Young, Suki Waterhouse, Hari Nef, Abra, Anika Noni Rose, Colman Domingo, Maude Apatow, Bill Skarsgård, Joel McHale ve Bella Thorne filmin öne çıkan isimleri. Yönetmenliğini ise Sam Levinson yapıyor. İşlediği konu ve duyarlılığa attığı taşlar itibariyle ABD’de büyük ses getirecek gibi duruyor.

ABD’de 21 Eylül‘de vizyona girecek film muhtemelen ülkemizde kendine vizyon şansı bulamayacak ama nasıl olsa artık ortalığı karıştıran internet diye bir şey var.

nationposter