THE WRESTLER’IN YAZARINDAN YENİ FİLM: CRUISE

THE WRESTLER’IN YAZARINDAN YENİ FİLM: CRUISE


Emily Ratajkowski ile 80'lere gidiyoruz


The Wrestler ve The Founder gibi başarılı filmlerin senaryosunun arkasındaki isim Robert Siegel‘dan yeni bir film haberi var.

emil

Robert Siegel, 2009 yılında Sundance’te övgüleri toplayan Big Fan isimli filmi yönettikten sonra uzun bir süre kendisini yazarlığa vermişti. The Onion Movie, The Wrestler, Big Fan, Turbo ve The Founder gibi filmlerin senaristliğini yapan Siegel, tekrar kamera arkasına geçiyor ve kendi yazdığı filmi bu sefer kendisi yönetiyor.

Film, aslında standart bir fakir oğlan zengin kız hikayesini temeline alıyor ama bir farkla. Siegel, bu hikayeyi oldukça stilize bir 80’ler temasıyla yapıyor. Neon ışıklar, eski model arabalar, saçlar, kostümler, çağrı cihazları ve synth-pop. Son zamanlarda iyice yükselen ve bir trend haline gelen 80’ler temalı diziler, filmler ve geçmişe duyulan özlemin neredeyse suistimal edilme noktasına getirilmesinden Robert Siegel da faydalanmak istemiş.

Fragman oldukça estetik ve stilize gözüküyor. Filmin başrollerinde Spencer Boldman ve sosyal medya ikonu model Emily Ratajkowski bulunuyor. Film, ABD’de 28 Eylül’de vizyona girecek.