JR. MOTION DESIGNER ARIYORUZ

JR. MOTION DESIGNER ARIYORUZ


Bul bizi, bul bizi...


Sosyal medyada aynı videoları izlemekten içi şişmiş, tüket-çöpe-at kültürünün son sürümü olan berbat Instagram Story’lerine göz atarken böğrüne büyükçe taşlar oturan bir Jr. Motion Designer arıyoruz.

Jr.-Motion-Designer_720x360

Play Tuşu ve çok yakında ismen kapanıp Play Tuşu’na dahil edilecek ajansı Zombi Kreatif (www.zombikreatif.com) önümüzdeki dönemde bizi çok heyecanlandıran tatlı bir büyüme içinde. Bu genişleme dahilinde, spesifik olarak aşağıdakilere “Varım varım, ona da varım” diyebilecek, bize benzeyen, yaptığımız işlere ve hayat tarzına hakim, kendi işlerine güvenen ve akıntının tersine yüzmekten hoşlanan, disiplinli bir Jr. Motion Designer ihtiyacımız var.

– Tasarım ve iletişimle ilgili üniversitelerden mezunsan ve en az 1 yıllık ajans deneyimin varsa tamamız. Yoksa da, eğer iyi bir portfolyon varsa kapımızı çalarsan seviniriz. Bu özellikler sende yoksa, “Sizin ortam şahane ya, geleyim mi?” başvurularına üzülerek cevap vermeyeceğimizi önden söylemek isteriz.

– After Effects‘te Jedi, Illustrator ve Photoshop‘ta deneyimli Padawan’san arkadaşımız olursun. Sosyal medya ve tasarım trend’lerine hakimsen ve araştırmaya bayılıyorsan yakınımız olursun.

– Basit animasyon, temel kurgu ve Motion Graphics konusunda deneyimli, üretken ve bildiklerini sonsuz bir şekilde paylaşan tatlı bir tasarım ekibinin içinde yer alma fikrinden heyecan duyuyorsan sana ofiste gerçek hayatta kullandığımız emojiler hazırladık:

Son detaylar:

– Kulak tırmalayan plaza ağzıyla bağlamamız gerekirse: bu pozisyon full-time öküpasyon (10.30 – 18.30 / office @Asmalımescit Beyoğlu’nda yani Asmalı’da) olup, social security’si, ticket’ı, insan maaşı ve güzel drink’leri olan bir pozisyondur, go-to pozisyondur.

– Gözün ve yarattığın işlerden zaten eminsen ve iş ahlakına inanıyorsan, “Tamam, sen gel haftaya başla” dedirtecek başvurunu, CV ve -bakın burası çok önemli- portfolyonla birlikte [email protected]‘da hararetle bekliyoruz.