TIMOTHÉE CHALAMET’Lİ BEAUTIFUL BOY’UN SOUNDTRACK’İNDE YOK YOK

TIMOTHÉE CHALAMET’Lİ BEAUTIFUL BOY’UN SOUNDTRACK’İNDE YOK YOK


İlk şarkı Sampha'dan Treasure


Bir ay önce ilk fragmanını izlediğimiz ve gözlerimizin bolca dolacağının sinyalini veren Beautiful Boy’un soundtrack albümü için Sampha’nın kaydettiği bir şarkı paylaşıldı.

ğüp

2008 tarihli aynı isimli biyografik romandan uyarlanan projede David Sheff ve oğlu Nic Sheff‘i canlandıracak Steve Carell ve  Timothée Chalamet, filmin başrolünde yer alıyor. Yapımcılığını Brad Pitt’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Belgica ve The Broken Circle Breakdown filmlerinin yönetmeni Felix Van Groeningen’in oturduğu Beautiful Boy’un, yönetmenin önceki işlerini düşününce bizleri duygusal anlamda zorlayacak bir film olacağına şüphemiz yok.

12 Ekim’de vizyona girecek filmin oyuncu kadrosunda Steve Carell ve Timothée Chalamet’nin yanı sıra Amy RyanMaura TierneyTimothy HuttonAmy ForsythRicky Low ve Kaitlyn Dever gibi isimler de yer alıyor.

Filmi izledikten sonra şarkının kendiliğinden ortaya çıktığını açıklayan Sampha, “Baba oğul arasındaki inişli çıkışlı ilişki beni duygusal açıdan epey etkiledi.” açıklamasını yaptı. Ayrıca Treasure şarkısının yanı sıra filmde duyacağımız diğer şarkıların da listesi yayınlandı. Hem kadrosu hem hikayesi hem de soundtrack’inde yer alan isimlerle şimdilik tastamam yapımlar arasında yer alan filmi merakla bekliyoruz.

Beautiful Boy OST:

01 Sampha: “Treasure”
02 Mogwai: “Helicon 1”
03 Massive Attack: “Protection”
04 Nirvana: “Territorial Pissings”
05 David Bowie: “Sound and Vision”
06 Tim Buckley: “Song to the Siren (Take 7)”
07 Sigur Rós: “Svefn-g-englar”
08 Amon Tobin: “Bridge”
09 Pan Sonic: “Haiti”
10 John Lennon: “Beautiful Boy (Darling Boy)”
11 Zola Jesus: “Wiseblood (Johnny Jewel Remix)”
12 Aphex Twin: “Nanou 2”
13 Pavlov’s Dog: “Of Once and Future Kings”
14 Dawn Upshaw / London Sinfonietta / David Zinman: Henryk Górecki: Symphony No. 3 “II. Lento E Largo – Tranquillissimo”