BEN AFFLECK YENİ BATMAN FİLMİNDE YER ALMAYACAK

BEN AFFLECK YENİ BATMAN FİLMİNDE YER ALMAYACAK


+ filmin yönetmeninden yeni haberler


War of the Planet of the Apes’in yönetmeni Matt Reeves’in hem yönetmenliğini üstlenip hem de senaryosunu kaleme alacağı Batman filminin başrolünde kimin yer alacağı hala belirsiz. Belli olan tek şey ise Ben Affleck’in Batman kostümünü bir daha giymeyeceği.

1527767518-batman

Warner Bros. ve DC’nin iki yıl önce sessiz sedasız üstünde çalışmaya başladığı solo Batman filminin başındaki isim Matt Reeves, projeyle ilgili aklındaki fikirleri ve son gelişmeleri paylaştı. Batman’i “Dünyanın en iyi detektifi” olarak tanımlayan Reeves, hikayeyi film noir tadında anlatmak istediğini açıkladı. “Çizgi romandaki Batman’in böyle bir geçmişi ve altyapısı var. Filmlerde izlediğimiz Batman’den bambaşka bir hikaye de anlatılabilir.” yorumuyla bizlere aklındakilerin ufak bir kısmını paylaşan Reeves, “Karakterimizin bir detektif gibi suçluların peşinden koşup cinayetleri çözme ve büyük bir değişim geçirme potansiyeli yüksek. Bence bunu kullanmalıyız. ” açıklamasını yaptı.

Filmin isminin hala The Batman olduğunu hatırlatan Reeves, sade bir isimle Batman’in köklerine dönüşünü de bir açıdan destekliyor gibi gözüküyor. Kahramanımızın kötü adam çetesinin en iyilerinden oluşan kalabalık bir gruba karşı bir savaş vereceğini de paylaşan yönetmenimiz, senaryo çalışmalarının sonuna geldiğini ve bir yandan da oyuncu seçme sürecinin içinde bulunduklarının altını çizdi.

The Batman, 25 Haziran 2021’de vizyona girecek.