RICKY GERVAIS’Lİ AFTER LIFE’TAN İLK GÖRSELLER

RICKY GERVAIS’Lİ AFTER LIFE’TAN İLK GÖRSELLER


8 Mart'ta Netflix'te


2018’de Ricky Gervais: Humanity isimli stand-up’ıyla Netflix’e misafir olan Gervais’in yine streaming devi Netflix’te yayınlanacak yeni dizisinden ilk görseller paylaşıldı.

ilk-bakis-ricky-gervaisli-netflix-dizisi-after-life-1-filmloverss

Son olarak 2012-2014 yılları arasında Derek ile televizyonda gördüğümüz Ricky Gervais’in daha önceki işlerinden tanıdığımız ve ilk defa çalışacağı isimlerden oluşan geniş kadrolu After Life’tan ilk görseller geldi.

ilk-bakis-ricky-gervaisli-netflix-dizisi-after-life-2-filmloverss

ilk-bakis-ricky-gervaisli-netflix-dizisi-after-life-3-filmloverss

ilk-bakis-ricky-gervaisli-netflix-dizisi-after-life-4-filmloverss

Kadrosunda Penelope Wilton, David Bradley, Ashley Jensen, Tom Basden, Tony Way, David Earl, Joe Wilkinson, Kerry Godliman, Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty ve Diane Morgan gibi isimleri barındıran dizide Gervais, hem Tony isimli karakteriyle başrolde yer alacak hem de dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini yapacak.

Mükemmel bir hayata sahip olan Tony’nin karısı Lisa’nın vefatından sonra her şeyi salmasını ve hayatın merkezine kendini koymasını anlatacak dizinin ilk sezonu altı bölüm sürecek. Dizi tek sezon olarak mı planlandı yoksa devamı gelecek mi henüz belli değil. After Life’la ilgili konuşan Gervais, “Bu kadro, İngiliz komedisinin yeni türünün en iyilerini ve önceki işlerimden dostlarımı bir araya getirdiğim bir proje olacak.” açıklamasını yaptı. 8 Mart’ta yayınlanacak diziden ilk fragmanı merakla bekliyoruz.