yeni better call saul sezonu 2020’ye kadar yayınlanmayacak

yeni better call saul sezonu 2020’ye kadar yayınlanmayacak


Her şey Breaking Bad filmi için


AMC‘nin Breaking Bad spin-off’u Better Call Saul, 2018’in yaz aylarında 4. sezonunu yayınlamış ardından da 5. sezon onayını aldığını açıklamıştı. Ama 5. sezonun ne zaman yayınlanacağını açıklamayan AMC, dizinin muhtemel yayın tarihine dair bir açıklamada bulundu.

better_call_saul_s2

Breaking Bad efsanesinin küçük kardeşi olarak yayın hayatına devam eden Better Call Saul, başrolündeki Bob Odenkirk’in hayat verdiği Saul Goodman karakterinin maceralarıyla başarılı dört sezonu geride bıraktı. 4. sezonu 8 Ekim 2018’de yayınlanan son bölümüyle noktalanan dizinin bu yıl yeni sezonuyla ekranlara geri dönmesi bekleniyordu. Ama dizinin yaratıcısı Vince Gilligan’ın başrollerinde Aaron Paul ve Bryan Cranston’ın yer aldığı bir Breaking Bad filmine odaklanmak istemesiyle dizinin yeni sezonu biraz gecikecek.

Bahsettiğimiz gecikme çok da uzak değil, dizinin yayınlandığı AMC Entertainment Group Başkanı Sarah Barnett, Vince Gilligan’ın kendilerinden bir yıllık bir ara talep ettiğini ve kendilerinin de dizinin ilk dört sezonunda yakaladığı başarıyı koruyabilmesi için beklemekten çekinmediklerini söyleyerek 5. sezonun 2020’den önce yayınlanmayacağını açıkladı.

Düşününce bir yıllık ara gayet makul gözüküyor, özellikle de ucunda insanların merakla beklediği Breaking Bad filmi gibi bir proje olduğunu hatırlarsak dizinin hayranları da bu duruma çok ses çıkarmayacak gibi duruyor. Bakalım film ve diziden yakın zamanda ne gibi gelişmeler duyacağız.