DÜNYANIN EN KISA MÜZİK VİDEOSU TABİİ Kİ OK GO’DAN

DÜNYANIN EN KISA MÜZİK VİDEOSU TABİİ Kİ OK GO’DAN


4.2 saniyede OK Go


Birbirinden güzel ve yaratıcı videolarıyla hayranlarını kendinden geçirip her seferinde maksimum eğlenceyi sağlayan Şikagolu grup OK Go’dan çatlamalı patlamalı dünyanın en kısa videosu huzurlarınızda.

ekran-resmi-2016-11-23-16-52-46

Son olarak 2014 yılında Hungry Ghosts isimli albümünü yayınlayan ABD’li dörtlü, bugün Facebook üzerinden paylaştığı yeni videosuyla hem sahnelere hem ekranlara geri döndü. 4.2 saniyelik süresiyle göz açıp kapayıncaya kadar biten bir müzik videosunda her türlü aksiyonu bulabilirsiniz. “The One Moment” isimli şarkının videosunda patlayan su ve boya balonları, ıslanan grup elemanları, havaya uçan gitarlar ve daha neler neler göz açıp kapayıncaya kadar gerçekleşiyor. Aslında bu 4.2 saniyede neler olduğunu ise şarkının tamamını dinlerken ağır çekimde izleyebiliriniz.

Rolling Stone dergisine konuşan grubun solisti ve klibin yönetmenliğini de yapan Damien Kulash, videoyla ilgili olarak “Yavaş çekilmiş videolarda her zaman beni çeken bir şeyler vardı. Sanki dolandırıcılık gibi hissediyor çünkü yavaş çekimdeki her şey güzel” açıklamasını yaptı.

Koltuklarınızı dik konuma getirip kulaklığınızın sesini ayarlayın ve rekor kıran bu videonun tadını çıkartın.