YOKTAN KIZ ARKADAŞ VAR EDEN SİTE: INVISIBLE GIRLFRIEND

YOKTAN KIZ ARKADAŞ VAR EDEN SİTE: INVISIBLE GIRLFRIEND


Ele Güne Karşi Yapayalniz, Böyle De Olmaz Ki


Çevrenizdeki herkes Nuh’un Gemisi tadında yaşıyor ve eşini buluyor gibi mi hissediyorsunuz? 5. katta oturan Ayşe Teyze’nin aşk hayatınızı FBI ajanıymışçasına sorgulayan halleri yüzünden 13 katı merdivenlerden çıkmak zorunda mı kalıyorsunuz? Annenizin okul arkadaşlarıyla yaptığı altın günü, pasta börek cenneti olmaktan çıkıp sorgu odasına mı dönüşüyor? Devlet meselesi haline gelen izdivacınız yüzünden arkadaşlarınızda iki lafın belini kıramaz mı oldunuz? ‘Invisible Girlfriend’ tüm dertlerinizin dermanı olmaya geldi, hoş geldi…

 

 

Web yazılımcısı, girişimci ve romantizm konusunda doktora yapmış bir grup insanın bir araya gelerek dünyanın yalnızlık problemini çözmek üzere kurduğu Invisible Girlfriend’in işleyişi şöyle: Güzeller güzeli kızlardan oluşan geniş kütüphaneden gönlünüzün sultanı olacak kişiyi seçiyorsunuz. Hanım kızın ismini cismini, yaşını ve kişiliğini belirliyorsunuz. Boşlukları doldur tarzı bir yöntemle tanışma hikayenizi bir senaristmişçesine yazıyorsunuz ve gönül rahatlığıyla Facebook ilişki durumunuzu ‘bekar’dan ‘ilişkide’ye değiştiriyorsunuz.

 

 

Invisible Girlfriend sitesi için çalışan ekip sizi bir konuda uyarıyor: ‘’Aman dikkat edin sonunuz ‘Her’ filmindeki Joaquin Phoenix’e benzemesin’’.