superbad’in tahtını sallayacak booksmart’tan fragman

superbad’in tahtını sallayacak booksmart’tan fragman


yönetmen koltuğunda olivia wilde


The O.C., House M.D., Cowboys & Aliens ve Tron Legacy, People Like Us, Drinking Buddies ve Meadowland gibi yapımlardaki performanslarıyla hatırladığımız Olivia Wilde’ın ilk uzun metraj yönetmenliktecrübesi olan Booksmart’tan bir fragman paylaşıldı.

SXSW’te yaptığı ilk gösteriminin ardından arkasında olumlu yorumlar bırakan ve izleyenler tarafından gençlik filmleri arasında kült mertebesine ulaşmış Superbad’in kadın versiyonuna benzetilen Booksmart, okulun en başarılı öğrencileri arasında yer alan iki yakın arkadaşın, mezuniyet günü geldiğinde lise yıllarında yeterince eğlenmediklerine karar verip dört yıllık eğlenceyi bir geceye sıkıştırma çabalarını anlatıyor.

Set It Up ve Isn’t It Romantic gibi romantik komedilere imza atan Katie Silberman‘ın senaryosunu yazdığı filmin başrollerinde Short Term 12 ve Detroit filmlerinde dikkat çekici performanslara imza atan Kaitlyn Dever ve Beanie Feldstein ikilisi yer alıyor.

Will Ferell’ın yapımcılığını üstlendiği Lisa Kudrow, Jason Sudeikis, Will Forte, Billie Lourd ve Jessica Williams gibi isimlerin genç oyunculara eşlik ettiği filmin ABD vizyon tarihi 24 Mayıs. Filmin Türkiye için bir vizyon tarihi bulunmuyor.