lupita nyong’o hbo max’in yeni dizisi americanah’ın başrolünde

lupita nyong’o hbo max’in yeni dizisi americanah’ın başrolünde


black panther'dan okoye'yi de yanında getiriyor


Televizyonun son yıllarda en başarılı yapımlarının çıkış noktası olan HBO, 2020’de yayın hayatına başlayacak streaming platformu HBO Max bünyesinde izleyeceğimiz yapımlarını duyurmaya devam ediyor.

HBO, TNT, The CW ve CNN gibi kanalları barındıran WarnerMedia’ya bağlı olacak yeni platform HBO Max, 2020’nin ilkbahar aylarında tam sürümüyle kullanıma açılacak. İçerik açısından Hollywood’un en zengin ismi olan WarnerMedia, başta Friends ve Game of Thrones gibi popülerliği epey yüksek olan dizilerini birer birer kendi bünyesine taşıyacak. Bunun yanı sıra Denis Villeneuve, Reese Witherspoon ve Greg Berlant gibi isimlerin hazırlayacağı özel içerikler ve yapımlarla zenginleşecek platformda yer alacağı duyurulan yapımlar arasında Denis Villeneuve’ün Dune filminin bir başka kolu olacak Dune: The Sisterhood dizisi, Ansel Elgort’un başrolünde yer alacağı dizi Tokyo Vice ve animasyon Gremlins dizisi gibi yapımlar olacak.

Bu yapımlara eklenen Americanah ise, Chimamanda Ngozi Adichie’nin aynı isimli romanından uyarlanacak ve Amerika’ya gelip aşk, kalp kırıklığı, yabancı olmanın zorluğu ve kendini keşfetme gibi maceraların peşinden koşacak Etiyopyalı bir kadının hikayesini anlatacak. Nyong’o’ya Balck Panther’de eşlik eden Danai Gurira’nın da kadrosunda yer alacağı diziyle ilgili henüz başka bir detay paylaşılmadı.