ryan gosling yeni filminde dublör oluyor

ryan gosling yeni filminde dublör oluyor


john wick'in yönetmeninden


Yaklaşık iki yıldır beyaz perdede görmediğimiz Ryan Gosling, son olarak yaz başında Chris Evans ile Netflix’in şimdiye kadar giriştiği en büyük bütçeli projesi The Gray Man için el sıkışmıştı.

Yavaş yavaş beyaz perdeye geri dönüş hazırlığı yapan Gosling, henüz ismi belli olmayan yeni projesinde tehlikeli sahnelerde yer alan bir dublörü canlandıracak. Son yıllardaki bütün başarılı aksiyon filmlerinin arkasındaki isim olan David Leitch’in yönetmenliğini üstleneceği proje aynı zamanda Leitch için özel bir yere sahip. Kariyerine yönetmen olarak devam etme kararı almadan önce uzun yıllardır birçok önemli filmde dublör ve dövüş koreografı olarak görev alan Leitch için bir nevi otobiyografik bir film diyebiliriz.

Senaryosunu Iron Man 3, Mission: Impossible – Rogue Nation, Hotel Artemis ve David Leitch’in yönettiği Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw filmlerinin senaristi olarak tanınan Drew Pearce’ın kaleme alacağı filmin henüz planlamış bir çeki ya da vizyon tarihi bulunmuyor. En iyi ihtimalle önümüzdeki yılın sonuna doğru vizyonda kendine yer bulabilecek filmden gelecek güzel haberleri bekliyoruz, acelemiz yok.