hbo’nun the bee gees belgeselinden bir fragman paylaşıldı

hbo’nun the bee gees belgeselinden bir fragman paylaşıldı


how can you mend a broken heart


70’li yılların müzik dünyasından bahsederken ismi anılmadan geçilmeyecek gruplardan biri olan Bee Gees’in kariyerine odaklanacak HBO belgeselinden bir fragman paylaşıldı.

Barry, Maurice ve Robin Gibb’in listeleri yakıp kavurduğu ve “Disco Sucks” akımına kadar dünyanın en meşhur isimleri olan Gibb kardeşlerin hayatını, müzikal yolculuğunu ve vefatlarını anlatacak belgeselin yönetmen koltuğunda Hollywood’un efsane yapımcılarından Frank Marshall yer alıyor. The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart ismini taşıyacak belgesel, yaklaşık 15 yıldır yönetmen koltuğuna oturmayan Marshall’ı bu göreve geri döndürecek kadar da özel bir proje.

Steven Spielberg’ün kült filmlerinin arkasındaki yapımcı olan ve modern dönemde de Bourne ve Jurassic Park serisinin arkasındaki isim olan Marshall, en sevdiği grup olması sebebiyle balıklama daldığı proje için “Pek çok insan gibi, Bee Gees’in müziğini tüm hayatım boyunca sevdim. Ancak esrarengiz yaratıcı içgüdülerini, müziğin hazinesini, mizahlarını ve sadakatlerini keşfetmek iki yıllık harika bir yolculuktu. HBO ile birlikte olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Bu projede çalışmak benim için bir onur. ” diyerek gruba ve ortaya çıkardığı işe karşı derin duygularını göstermiş oldu.

Bugün belgeselden paylaşılan ilk fragman ise ağrıladığı yıldız isimlerle parıl parıl parlıyor. Grup üyelerinin yanı sıra Chris Martin, Justin Timberlake, Noel Gallagher ve Nick Jonas gibi isimlerin de yorumlarıyla konuk olduğu belgeselin yayın tarihi 12 Aralık.