benedict cumberbatch, naziler ve sihirbazlar temalı “war magician”ın başrolü oldu

benedict cumberbatch, naziler ve sihirbazlar temalı “war magician”ın başrolü oldu


nasıl bir film bu böyle?


Hollywood’un her zaman talepte olan isimlerinden Benedict Cumberbatch, yeni projesiyle ilginç bir hikayenin başrolü oldu. Daha önce Doctor Strange ile giriştiği büyü işlerinden memnun kalmış olacak ki sanatçıyı bu sefer farklı bir büyücü olarak izleyeceğiz.

Safety Not Guaranteed, Jurassic World ve The Book of Henry gibi filmlerin yazarı ve yapımcısı olan Colin Trevorrow, David Fisher‘ın aynı isimli kitabından uyarlanan War Magician isimli yeni bir projenin başına geçiyor. Başrolünde Benedict Cumberbatch’in bulunduğu filmin konusu kulağa epey ilginç geliyor.

War Magician, İngiliz Ordusu’nda gönüllü olarak bulunan sihirbaz Jasper Maskelyne‘nin hikayesini anlatıyor. Gerçek bir olayı anlatacak olan filmin ana karakteri olan Jasper Maskelyne, İkinci Dünya Savaşı’nda İngiliz Ordusu’nda kendisi gibi diğer sihirbazların yer aldığı uluslararası bir grup ve bir kadın iletişim subayıyla birlikte Nazileri yenen ekibin içinde yer alıyordu. Savaş ve sihri bir araya getirecek yapım ciddi bir havada mı olacak yoksa bir süper kahraman filmi tadında mı olacak şimdiden merak ediyoruz.

Nicholas Mariani’nin kitaptan senaryolaştıracağı film için henüz belirlenmiş bir oyuncu kadroyu ya da yayın tarihi bulunmuyor. Önümüzdeki dönem için en çok ilgimizi çeken yapımlardan biri olan War Magician’dan gelecek haberleri dört gözle bekliyoruz.