dark’ın yaratıcılarının yeni dizisi 1899’dan bir tanıtım fragmanı paylaşıldı

dark’ın yaratıcılarının yeni dizisi 1899’dan bir tanıtım fragmanı paylaşıldı


dark'ın bıraktığı yerden


Netflix’in Almanya yapımı ilk orijinal dizisi olan ve ilk sezonu yayınlanır yayınlanmaz büyük bir hayran kitlesine ulaşan Dark’ın arkasındaki Baran bo Odar ve Jantje Friese’nin yeni projesinden bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

baranboodar (@baranboodar)’in paylaştığı bir gönderi

1899 isimli dizi, 19. yüzyılın sonunda, bir göçmen gemisiyle Londra’dan batıya doğru yola çıkıp New York’a giden yolcuların her biri ilginç hikayeleri etrafında dolaşacak. Avrupa’nın farklı noktalarından yeni bir hayata başlama umuduyla bu gemiye binen insanların okyanusun ortasında başıboş bırakılmış halde başka bir göçmen gemisiyle karşılaşmaları, yolculuğun kırılma noktası olacak.

Baran bo Odar ve Jantje Friese, dizi ilk duyurulduğunda 1899’un farklı ülkelerden oyuncuları bir araya getiren ve tam anlamıyla Avrupalı bir dizi konsepti olacağını açıklamıştı. İkili, “Dizinin kalbinde, bizi neyin birleştirdiği ve neyin ayrıştırdığı; ve korkunun ayrışmayı nasıl tetikleyebileceği soruları yatıyor” açıklamasıyla meraklandığımız yapımın Dark benzeri akıl oyunlarıyla izleyeni ekrana kitleme potansiyeli epey yüksek gözüküyor.

Paylaşılan ilk fragmanın çok bir şey anlatmadığı ama yakın zamanda daha detaylı bilgilerle geri döneceğimiz 1899’un kadrosunda Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olan Emily Beecham’ın yanı sıra Dark’ın Jonas’ı Andreas Pietschmann, Maciej Musial, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão ve Isabella Wei gibi isimler yer alacak.

8 bölüm olacağı açıklanan ama izlenme sayısına göre daha da devam etme potansiyeli yüksek dizinin henüz açıklanmış bir yayın tarihi bulunmuyor. Bu yıl bitmeden izleyeceğimize inandığımız 1899’un tanıtım fragmanı hemen aşağıda.