sicario devam filmi aynı kadroyla geri dönüyor gibi

sicario devam filmi aynı kadroyla geri dönüyor gibi


villeneuve kalitesine yaklaşsa yeter


Denis Villeneuve‘ün “her janrada en iyi filmi vereceğim” telaşıyla çekip franchise’ı devrettiği Sicario serisine üçüncü film hazırlık aşamasında. Aslında iki Sicario filmi de tartışılması gereken ilginç gerilim filmleri. Yönetmen Stefano Sollima’nın devam filmi Sicario: Day of the Soldado, ilk film kadar iyi karşılanmamıştı. Collider’a verdikleri bir dizi röportajda konuşan yapımcılar Molly Smith ve Trent Luckinbill, Sicario 3’ün mevcut durumu hakkında bizleri bilgilendirdiler. Eski kadro aynen devam edecek gibi duruyor. 

 

“Bizim düşüncemiz Benicio del Toro, Emily Blunt ve Josh Brolin ile kadroyu yeniden bir araya getirmek ve anlatacak harika bir hikayemiz var. Benicio, son zamanlarda bizimle çalışmasının doğası gereği, muhtemelen şu anda buna en yakın olan kişi.“

 

Aynı yüksek ihtimallerden yönetmen ve senarist konusunda henüz emin olamıyoruz. Mission Impossible yönetmeni Christopher McQuarrie veya senarist Taylor Sheridan’dan henüz sadece bahsediliyor. 

 

Görünüşe göre “Sicario 3” oldukça yakında gerçekleşecek. Hem kamera önünde hem de arkasında büyük isimler yer alacak. Umarım isimler kısa sürede bir araya gelir ve orijinal filmin hakkını verebilir.