avatar: the last airbender dizisinden ilk fragman

avatar: the last airbender dizisinden ilk fragman


hiç fena durmuyor


Avatar: The Last Airbender, Netflix yapımı live action dizisinden ilk fragmana kavuştuk. Mavi olandan değil, sabahları Nickelodeon kanalında denk geldiğimiz, ilginç biçimde yetişkinlere de hitap eden o eşsiz Amerikan yapımı çizgi filmden bahsediyoruz.  

 

“Geçmişte dört ulus barış ve uyum içinde yaşıyordu.

Sonra Ateş Ulusu’nun saldırmasıyla her şey değişti.

Yalnızca dört elementin ustası olan Avatar onları durdurabilirdi.

…”

 

Sözler tanıdık geldiyse; aşk, arkadaşlık, erdem, sorumluluk ve birçok kaliteli aksiyon sahnesi dolu bir çizgi filme şahit olmuşsunuzdur. 2018’de, Netflix ve animasyonun yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko, bir live action projesinde anlaşmışlardı. Yaratım sürecinde fikir ayrılığına gittikleri için, Netflix live action yayın haklarını satın aldı ve yaratıcılarından bağımsız bir proje yürüttü. Kamuoyu, yapımın kalitesiz olacağını düşünüyordu fakat Netflix bizi şaşırtacak gibi. Özellikle oyuncu kadrosunu bu kadar isimsiz ve Asyalıların da dahil olduğu genç yeteneklerden seçmeleri takdir topladı. Fragman ise hiç fena görünmüyor. 

 

Sleepy Hollow’dan Albert Kim liderliğinde yeni bir yaratıcı ekip projeyi devraldı. Ana kadroda Aang rolünde Gordon Cormier; Katara rolünde Kiawentiio; Sokka rolünde Ian Ousley; ve Zuko rolünde Dallas Liu yer alıyor.

 

Live action Avatar: The Last Airbender, resmi olarak 22 Şubat 2024′te Netflix’te yayınlanacak.