beverly hills cop, top gun maverick gazıyla geri dönüyor

beverly hills cop, top gun maverick gazıyla geri dönüyor


geri dönüşlerin senesi


Beverly Hills Cop” serisinin yıllarca rafta tozlanmasının ardından Netflix, bir macera daha yaşanması için projeyi canlandırmaya karar verdi. Her ne kadar 2024’te vizyona girmesine henüz çok uzak olsak da, Eddie Murphy‘nin ikonik Axel Foley rolüne geri dönüşüne dair ilk fotoğraf burada.

 

 

Şebeklik yapmadan, “Beverly Hills Cop: Axel Foley”  başlığını taşıyan yeni devam filmi, serinin en son filminden 20 yıl sonra geliyor ve son birkaç yıldır film endüstrisine hakim olan, yakın zamanda vizyona giren eski devam filmlerinin çetesine katılıyor. Zira eski bir seriyi döndürmek şu sıra moda. Tıpkı en son Ghostbusters ya da Top Gun gibi. 

 

Beverly Hills Cop; Eddie Murphy, Judge Reinhold, Paul Reiser ve Bronson Pinchot gibi orijinal oyuncuları geri getiriyor. Kadroya bir de yeni yüzler katılıyor: Joseph Gordon-Levitt ve Taylour Paige

 

Ekibe geri dönen bir diğer isim de, Axel Foley’nin, Top Gun devam filmi kadar popüler ve başarılı olacağını düşünen yapımcı Jerry Bruckheimer. Yapımcı Top Gun Maverick’in başarısının kendi filmine de sirayet edeceğini düşünüyor. 

 

“Bu duygularla ilgili,” diyor. “Ne kadar komik olursa olsun, ne kadar harika aksiyona sahip olursa olsun, her şey kalp atışlarıyla ilgili.”

 

Umarız yapımcı, Top Gun Maverick’in sadece duygusal yükünden değil, tüm standartlara göre hayli iyi bir film olduğu için izlendiğinin farkındadır.