cape fear dizi oluyor

cape fear dizi oluyor


grev sonrası en büyük olay


Martin Scorsese’nin 1991 yapımı gerilim filmi Cape Fear dizi oluyor. Martin Scorsese ve Steven Spielberg, dizinin yapımcılığını üstlenecek. İki efsanevi yönetmen, IndieWire tarafından doğrulanan yeni bir “Cape Fear” dizisi üzerinde yürütücü yapımcı olarak görev almaya başladılar. 

 

Dizi henüz bir yayın şirketine sahip değil, ancak şu anda birkaç ilgilenen alıcıdan teklifler alan popüler bir proje. Bu, yazarlar ve oyuncular grevlerinin sona ermesinden bu yana gerçekleşen ilk büyük TV dizisi açık artırması olarak biliniyor. Teklif sürecinin erken aşamalarda olduğu söyleniyor.

 

Cape Fear’ın baş yapımcısı Nick Antosca, Universal Studio Group’un bir bölümü olan UCP altında ve Amblin Television ile birlikte dizi üzerinde çalışıyor. Dizi, hapishaneden serbest bırakılacak olan ünlü bir katili takıntısı haline getiren evli avukat çifti takip ediyor. Dizide, Amerika’nın true crime sevdası irdelenecekmiş. 

 

Peki Cape Fear’ı Neresi Kapacak?

 

Adaylarımız; 

  • Antosca’nın en son dizisi “A Friend of the Family” için Peacock‘ta,
  • Diğer dizileri “The Act” ve “Candy” dizileri Hulu‘da yayınlandı, 
  • “Brand New Cherry Flavor” ise Netflix‘te yayınlanıyor.
  • Scorsese’nin Apple TV+ anlaşması var.
  • Deadline, HBO‘nun da ilgilendiğini söylüyor.

 

Scorsese’nin “Cape Fear” filmi, De Niro ve Juliette Lewis için de dahil olmak üzere iki Oscar adaylığı aldı. Dünya çapında 182 milyon dolar hasılat elde etti. Hem filmler hem de yeni dizi, John D. Macdonald’ın 1957 tarihli “The Executioners” adlı kitaba dayanıyor.