mad men yıldızı jon hamm marvel evreninde araya kaynamak istiyor

mad men yıldızı jon hamm marvel evreninde araya kaynamak istiyor


şu adama da bir rol yazsanız ne olur


Man Men yıldızı Jon Hamm, Marvel Sinematik Evreni’ne katılmak istiyor. MCU, The Marvels’ın hayal kırıklığı yaratan performansının ardından kreatif stratejiler anlamında bir yol ayrımına giriyor. Fakat bu, Hollywood’un en ünlülerinden mahrum kalacakları anlamına gelmiyor. 

 

Jon Hamm, Screen Rant ile yaptığı yeni bir röportajda gelecekte bir Marvel rolü üstlenme isteğini dile getirdi. “Fargo” yıldızı, resmi olarak teklif almadığını belirtse de, çizgi romanlara olan ömür boyu sevgisiyle bu fırsatı cazip bulduğunu söyledi. 

 

Potansiyel bir Marvel rolü sorulduğunda Hamm, “Bu noktada bu kararlar o kadar yüksek bir seviyede alınıyor ki, kesinlikle benim yetkimin üzerinde. Çok isterdim.” dedi. “İlk zamanlarından beri Marvel Comics ve genel olarak çizgi roman hayranıyım. En azından benim bildiğim bir sürü h”ikaye olduğunu düşünüyorum ve hala anlatılmak için bekliyorlar.”

 

Hamm devam etti, “Umarım, planladıkları ne olursa olsun, beni de içerirler. Ama öyle değilse, biliyorum ki bu hikayelerin bir parçası olmaya hazır zaten birçok oyuncuları var. Mesela ‘X-Men’ dünyasında anlatılabilecek kesinlikle birçok hikaye var. ‘Fantastik Dörtlü’ de, Doctor Doom da. Orada daha bir sürü harika materyal var. Ama evet, bir şansım olmasını umuyorum. Kim bilir?” dedi.

 

MCU, Hamm’ın katılmak için halka açık olarak lobi yaptığı ilk büyük franchise değil. Hamm, 2022 yılında IndieWire ile yaptığı bir röportajda, “Confess, Fletch” filmindeki rolünü bir James Bond filmine benzeterek ve ikonik İngiliz gizli ajanını oynamaktan hoşlanacağını şaka yoluyla dile getirmişti. 

 

“Evet, kesinlikle filmde bazı ortak DNA’lar var. Karakterim farklı ortamlara ve sorunlara yerleştiriliyor ve kendini bazen yasanın yanlış tarafında buluyor. İşin içinden çıkmak için zekasını ve hilelerini kullanmak zorunda kalıyor. Belki James Bond’un sahip olduğu bütçesi yok, ama zekası ve ortam atmosferini okumada inanılmaz yeteneği var. Bu arada, tabii ki. James Bond’u oynamaktan çok memnun olurdum. Sorduğunuz için teşekkürler.”

 

Kendini büyük projelerde milyon dolarlık kontratlar için araya sıkıştırmaya çalışan oyuncuya başarılar diliyoruz.