beyoncé, dün gece yeni teklisini paylaştı

beyoncé, dün gece yeni teklisini paylaştı


renaissance sonrası ilk şarkı


Pop kraliçesi Beyoncé dün gece yeni bir şarkı paylaştı. Bu, Beyoncé’nin geçen yıl yayınladığı ve yayınlandığında üç bölümlük bir serinin ilk bölümü olarak lanse edilen Renaissance‘tan bu yana paylaştığı ilk yeni şarkı özelliğini taşıyor. Parça, şu anda sinemalarda olan yeni Renaissance filminin jeneriğinde yer alıyor. Hip-hop’çı The-Dream, şarkının ortak yazarı olarak gösteriliyor.

 

Tüm zamanların en çok Grammy kazanan sanatçısı olarak yeni bir rekora imza atan Beyoncé için büyük bir yıl oldu. Sanatçı bu yıl En İyi Dans/Elektronik Müzik Albümü, En İyi Dans/Elektronik Kayıt, En İyi Geleneksel R&B Performansı ve En İyi R&B Şarkısı dallarında ödülleri evine götürdü.

 

Albüm yayınlanmadan önce sadece bir single paylaştı: “Break My Soul.” Albümdeki hiçbir parçaya klip çekilmedi, ancak “America Has a Problem“in remiksi için Kendrick Lamar‘la çalıştı.

 

Mayıs ayında, 2018’den bu yana ilk turnesi olan Renaissance World Tour‘u, uçan bir disko atı ve mekanik robot kolları içeren devasa bir sahne kurulumuyla başlattı. Bu turneyi mümkün kılan geniş ekibe ek olarak Beyoncé, kızı Blue Ivy’yi de belirli gösterilerde koreografili dans bölümlerine dahil etti ve Arca’yı sürpriz bir DJ setiyle Barselona konserini açması için davet etti.