hbo max, 2024 için gaza getiren kendi dizilerinden derleme klibi yayınladı

hbo max, 2024 için gaza getiren kendi dizilerinden derleme klibi yayınladı


gelecek senenin muhtemel hit yapımları


HBO 2023 yılında “Succession” ve “Barry” gibi ağır toplarına veda etmek zorunda kaldı. Ancak bu diziler ortadan kalksa bile, ağın, yayıncı kardeşi Max ile birlikte, 2024’te bazı büyük orijinalleri elinde zor tuttuğu görülüyor. (HBO MAX’in “Max” olmasını aşamadık.)

 

2023’ü tamamlamaya başladığımız ve yeni yıl takvimine ucundan göz attığımız şu günlerde, HBO/Max önümüzdeki yıl ve sonrasında yayınlanacak bazı yapımları öne çıkaran bir video yayınladı. HBO ve Max, “The Sympathizer,” “Curb Your Enthusiasm,” “Industry,” “Jerrod Carmichael: Reality Show,” “The Jinx – Part Two,” “My Brilliant Friend,” “Elizabeth,” “The Franchise,” “The Penguin,” “Pretty Little Liars: Yaz Okulu”, “Tokyo Vice” ve “Hacks.” Şampiyonlar ligi gibi. Üstelik bunlar 2024’te gelecek olanların sadece bir kısmı.

 

Genel olarak, Netflix’in yılda birkaç kez yaptığı gibi, HBO/Max showreel’ı oldukça etkileyici ve kesinlikle bu dizilerden bazıları için biraz daha heyecanlanmanızı sağlıyor. Bunlardan herhangi biri popülerlik ve ödüller açısından “Succession” ya da hatta “Barry”nin yerini alabilecek mi? “Game of Thrones” büyüklüğünde başka bir hit var mı? Bekleyip 2024’ün nasıl sonuçlanacağını görmemiz gerekecek.