matt reeves, birden çok batman evrenine yeni diziler yapıyor

matt reeves, birden çok batman evrenine yeni diziler yapıyor


toplam kaç batman oldu sayamadık


James Gunn, Matt Reeves‘in sadece Batman evrenini genişletmekle kalmayıp aynı zamanda yeni DC Evreni‘nde geçen bir dizi geliştirdiğini doğruladı. Matt Reeves, Batman evreninde Gunn ve Peter Safran‘ın geliştirmekte olduğu bir Arkham dizisi yapıyor. 

 

Kafalar biraz yanabilir. Basitçe açıklamak gerekirse Robert Pattinson’ın Batman’i, dizisi gelen Penguen ve Joker, James Gunn’ın DC evreninde yer almıyor. O evren için başka bir Batman cast edilecek. 

 

James Gunn ise inatla Threads kullanmaya devam ediyor. Bir hayran Threads üzerinden Gunn’a Reeves’in Batman: Bölüm II, Penguen dizisi ve Arkham dizisi dışında “Batverse” içinde başka projeler üzerinde çalışıp çalışmadığını sordu.

 

Gunn Arkham dizisini doğrulayarak, “Şu anda Matt Arkham’da geçen yeni bir DCU dizisi üretiyor, yani şimdilik sadece ikisi var. Matt’i bir yönetmen ve yapımcı olarak seviyoruz, bu yüzden hem Batman evreninde hem de DCU içinde hikayeler üretecek” dedi.

 

Gunn ayrıca Arkham serisinin her zaman DCU’da geçmesinin planlandığını ve Reeve’in The Batman’i ve Todd Phillips’in Joker’i gibi projelerin yer aldığı bağımsız evren olan Elseworlds’ün bir parçası olmadığını açıkladı: Folie à Deux gibi projelerin yer aldığı alternatif evrende değil.

 

Batman evreninde Arkham, Batman’in en azılı düşmanlarından bazılarının tutulduğu kurgusal psikiyatri hastanesi/hapishanesi olan Arkham Asylum’a atıfta bulunacak.