netflix uyuşturucu baronlarından devam: sofia vergara’lı griselda

netflix uyuşturucu baronlarından devam: sofia vergara’lı griselda


diziden fragman yayınlandı


Sofia Vergara’mız Netflix’in dizisinde uyuşturucu kartelini canlandırıyor. Miami’de geçen suç dizisinin fragmanı aniden yayınlandı. 

 

Netflix sevdiği, algoritmasına uygun bir şey bulduğunda ona sadık kalıyor. İşte Netflix’in iyi olduğu neler var; suç dizileri, stand up special’ları, belgeseller, bilim kurgu yapımlar… Hayatta da iyi yaptıklarımızın üstüne gitmemiz lazım. Bu nedenle, Netflix’in başarılı “Narcos” dizisini size sunan yaratıcı zihinlerden, Sofía Vergara‘nın başrolünde oynadığı “Griselda” geliyor. Tarihi figür Griselda, bir Queenpin, bir yenilikçi, bir anne ve bir katildi. “Griselda”, 1970’lerden 2000’lere kadar kötü şöhretli bir kokain kaçakçısı olan Griselda Blanco’nun gerçek yaşam öyküsüne dayanıyor. 25 Ocak’ta Netflix’te yayınlanacak.

 

Griselda Blanco: The wild real life story behind the 'chameleon' drug queen  played by Sofia Vergara | The Independent

 

Dizi “Narcos” ve “Narcos: Mexico” showrunner ve yönetmen ekibi Eric Newman ve Kolombiyalı film yönetmeni Andrés Baiz’den geliyor. Vergara altı bölümlük sınırlı dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenirken, Baiz de altı bölümün tamamını yönetiyor.

 

Oyuncu kadrosunda Sofía Vergara (Griselda Blanco), Alberto Guerra (Dario Sepúlveda), Christian Tappan (Arturo Mesa), Martín Rodríguez (Rivi Ayala), Juliana Aidén Martinez (June Hawkins) ve Vanessa Ferlito (Carmen Gutiérrez) yer alıyor.

 

Dizinin açıklanan konu özeti:

 

Griselda, tarihteki en kârlı kartellerden birini yaratan zeki ve hırslı Griselda Blanco’nun hayatından esinleniyor. 1970-80’lerin Miami’sinde, Blanco’nun beklenmedik vahşeti ve cazibesinin ölümcül karışımı, iş ve aile arasında ustalıkla gezinmesine yardımcı oldu ve yaygın olarak “vaftiz anne” olarak tanınmasına yol açtı.