sydney sweeney’nin başrolünde yer alacağı korku filmi immaculate, artık neon’da

sydney sweeney’nin başrolünde yer alacağı korku filmi immaculate, artık neon’da


sweeney'i her yerde görme senesi


A24’un marjinal kardeşi Neon, başrolünde Sydney Sweeney‘nin yer aldığı dini korku filmi “Immaculate“in dağıtım haklarını satın aldı.

 

Şimdilerde Anyone but You’nun tanıtımıyla meşgul olan “Euphoria” yıldızı Sweeney, bu yeni filmin yapımcılığını da üstlendi. Şu sıra nedense büyük isimler yaptığı filmlerin yapımcılığına da soyunuyor. Neon, henüz belirlenmemiş bir tarihte filmi vizyona sokmayı planlıyor.

 

Michael Mohan’ın yönettiği ve Andrew Lobel’in senaryosunu yazdığı “Immaculate”, ünlü bir İtalyan manastırında yeni görev eklif edilen dindar bir kadın olan Sweeney’nin canlandırdığı Cecilia’yı anlatıyor. Cecilia’nın yeni evinde bazı karanlık ve korkunç sırlar barındırdığını keşfetmesiyle olaylar sarpa sarıyor. 

 

Ana çekimler bu yılın başlarında tamamlandı. Oyuncu kadrosunda Simona Tabasco, Alvaro Morte, Benedetta Porcaroli ve Dora Romano yer alıyor.

 

Sweeney Immaculate’in yapımcılığını Fifty-Fifty Films’ten Jonathan Davino ile birlikte üstlenirken, Middle Child Pictures’dan David Bernad da The White Lotus’ta birlikte çalıştıktan sonra projeyi Sweeney ile birlikte geliştirdi.

 

Neon’un 2024 programında Sean Baker’ın yeni romantik draması “Anora” ve Pamela Adlon’ın başrollerini Ilana Glazer ve Michelle Buteau’nun paylaştığı ilk yönetmenlik denemesi “Babes” de yer alıyor.

 

Neon’un elini güçlendiren Immaculate, nereye varacak göreceğiz, bekliyoruz.