bryan cranston breaking bad’e dönmeye pek hevesli değil

bryan cranston breaking bad’e dönmeye pek hevesli değil


her şeyin sonu var


Heisenberg, Bryan Cranston‘a göre Breaking Bad dünyasına veda etmek en iyi seçenek. 

 

Breaking Bad’in yıldızı beş sezon boyunca Walter White’ın ikonik rolüne hayat verdi. Daha sonra Better Call Saul’un son sezonunda, Netflix’in devam filminde ve hatta Super Bowl reklamlarında konuk oyuncu olarak rolünü yeniden canlandırdı. Bu noktada, Breaking Bad evreninde geçen başka bir dizi geliştirmek için aktif bir plan bulunmuyor ve Cranston halinden memnun. Entertainment Tonight’a konuşan Cranston, Breaking Bad hikayesinin başlangıcı, ortası ve sonu olduğunu ve artık “bırakma” zamanının geldiğini hissettiğine dair düşüncelerini paylaştı.

 

Cranston, “Her şeyin bir sonu olmalı,” diye açıkladı. “Her şey döngüseldir. Hayatlarımız döngüseldir. Mevsimler, ağaçlar, her şey. Dolayısıyla bir başlangıcı, ortası ve sonu olması ve sonra da bırakılması normaldir. Yaptığımız şeyle gurur duyuyorum.”

 

Breaking Bad evreni esasen üç bölüme ayrılıyor: Breaking Bad ve Better Call Saul’un yanı sıra, orijinal dizinin yarım kalan bazı işlerini tamamlamak üzere bir de sinema filmi çekilmişti. El Camino: A Breaking Bad Movie (El Camino: Bir Breaking Bad Filmi) adını taşıyan 2019 yapımı film, öncelikle dizide yaşanan olayların ardından Albuquerque’den kaçıp kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan Jesse Pinkman’a (Aaron Paul) odaklanıyordu. Bryan Cranston bir flashback sekansında Walter White olarak kısa bir süre görünmüştü. 

 

Fakat Breaking Bad ailesinin bu dünyada anlatılacak daha çok hikaye olduğunu düşünen başka üyeleri var. Giancarlo Esposito geçtiğimiz günlerde, gizemli karakterinin arka planını keşfedecek The Rise of Gus adlı yeni bir prequel dizi görme arzusunu yineledi. Bu yakın zamanda gerçekleşecek bir şey olmasa da, orijinal Breaking Bad’in yaratıcısı Vince Gilligan, sonraki projelerinin çok iyi sonuçlanmaması halinde seriyi yeniden ziyaret etmeyi düşündüğünü itiraf ettiği için olasılık dışı değil.

 

“Acımasızca dürüst olmak gerekirse, eğer bir sonraki ve ondan sonraki diziyle kıçıma tekmeyi yersem ve kimse onu görmek istemez ve herkes Breaking Bad’i isterse, kim bilir!” dedi Gilligan 2023’te. 

 

“Ama benim yapmak istediğim bu işi oluruna bırakmak. Anlatacak başka hikayeler var mı diye merak ediyorum ama boşa kürek çekmek istemiyorum. Etrafıma bakıyorum ve anlatacak çok şey görüyorum. Franchise’ın dibini sıyırmak istemiyorum.”