cillian murphy’li kült zombi filminin devamı geliyor

cillian murphy’li kült zombi filminin devamı geliyor


28 years later


Danny Boyle ve Alex Garland, 2002 yapımı zombili korku filmi 28 Days Later‘ın devamı niteliğindeki 28 Years Later için yeniden bir araya geliyor.

 

The Hollywood Reporter’a göre, ikili şu anda projeyi bir üçlemenin başlangıcı olabileceği düşüncesiyle stüdyolara pazarlıyor.

 

Bir stüdyo bulabilirlerse şu anki plan Boyle’un 28 Years Later’ı yönetmesi ve Garland’ın her üç filmi de yazması. Boyle ve Garland ayrıca Andrew Macdonald ve Peter Rice ile birlikte üçlemenin yapımcılığını da üstlenecekler.

 

28 Days Later’ın başrolünde Cillian Murphy, yıllar sonra komadan uyanıp son derece bulaşıcı bir virüsün kazara salınmasının insanları zombiye dönüştürdüğünü keşfeden bir bisikletli kuryeyi canlandırıyordu. Aslında 28 Weeks Later adında 2007 yılında bir devam filmi çekildi fakat ne Boyle ne de Garland bu projede yer almıştı.

 

Devam filminde Cillian Murphy olur mu bilinmiyor. Kadro açıklanmadı. 

 

Boyle son olarak Sex Pistols hakkında bir dizi olan Pistol‘u yönetmişti. Garland ise son olarak bu sene Nisan ayında vizyona girecek olan A24 yapımı gerilim filmi Civil War’u yazdı ve yönetti.