ikonik batman sesinin sahibi kevin conroy’un son performansları

ikonik batman sesinin sahibi kevin conroy’un son performansları


yapay zeka değil, cidden


Suicide Squad: Kill the Justice LeagueKevin Conroy‘un son Batman performansı değil.

 

Kevin Conroy’un 2022’deki ölümünün ardından, Suicide Squad: Kill the Justice League oyununun aktörün yarasa rolünü son kez seslendirdiği yapım olduğu düşünülüyordu.

 

Ancak IGN‘in öğrendiğine göre, Kill the Justice League gerçekten de karakter olarak son video oyunu seslendirmesi olsa da, ölümünden sonra Batman olarak film ve televizyonlarında iki performansı daha olacak.

 

Bunlardan biri Prime Video’nun bünyesine dahil ettiği Bruce Timm’in Batman: Caped Crusader adlı animasyon dizisi. Conroy, ölümünden önce dizi için seslendirme yapmış. 

 

Diğeri ise Justice League: Crisis on Infinite Earths, Part Three. Conroy’un Batman: The Animated Series’deki Bruce Wayne/Batman’i yeniden canlandıracağı kesinleşti. Crisis on Infinite Earths üçlemesinin ilk bölümü bu ayın başlarında gösterime girdi ve halen 2. ve 3. bölümler için gösterim tarihlerini bekliyoruz.

 

Conroy’un ikonik sesi hem Animated Series’deki hem de Arkham video oyunları serisindeki Batman performansıyla seviliyor. 2022’deki vefatı Batman’i onun sesiyle kanıksayanlar için beklenmedik ve üzücüydü. Dediğimiz gibi, henüz sabırsızlıkla bekleyeceğimiz en az iki Conroy Batman’imiz daha var.