john wick mumbai versiyonu: dev patel’in ilk filmi monkey man fragmanı geldi

john wick mumbai versiyonu: dev patel’in ilk filmi monkey man fragmanı geldi


jordan peele filmin arkasında


Jordan Peele ve Universal, Dev Patel‘in ilk yönetmenlik denemesi Monkey Man‘i hayata geçirmek için bir araya geldi.

 

Peele’nin Cuma günü ilk resmi fragmanı tanıtırken açıkladığına göre, ilk olarak Netflix‘te gösterime girecek olan tamamlanmış aksiyon-gerilim filmi 4 Nisan’da sinemalarda olacak.

 

Kulislerde konuşulanlara göre Peele filmi izleme fırsatı bulmuş ve Patel’in vizyonundan o kadar etkilenmiş ki filmin sinemada gösterime girmeyi hak ettiğine inanmış. Universal, Monkey Man’i Peele’in Monkeypaw şirketiyle yaptığı uzun metrajlı film anlaşması aracılığıyla pazarlayacak ve dağıtacak. Film, John Wick’in Mumbai’deki versiyonu olarak tanımlanıyor.

 

Güç ve cesaretin simgesi Hanuman efsanesinden esinlenen filmde Patel yönetmenliğin yanı sıra başrolde de yer alıyor. Patel, bir goril maskesi takarak her gece daha popüler dövüşçüler tarafından para için kanlı bir şekilde dövüldüğü bir yeraltı dövüş kulübünde kıt kanaat geçinen isimsiz bir genç olan Kid’i canlandırıyor. Nihayetinde, annesini öldüren ve yoksul ve güçsüzleri sistematik olarak mağdur etmeye devam eden yozlaşmış liderlerden intikam almak için yola koyuluyor.

 

Patel filmi Mumbai’de çekti. Uluslararası oyuncu kadrosunda Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash, Vipin Sharma, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Sikandar Kher ve Makarand Deshpande yer alıyor.

 

Netflix’in Monkey Man’in haklarını 2021 baharında yaklaşık 30 milyon dolara satın aldığı bildirildi, ancak bu anlaşmanın akıbeti belirsiz. Kaynaklar Netflix’in küresel hakları istediğini, ancak filmin bazı uluslararası bölgelere çoktan satılmış olabileceğini söylüyor.