margot robbie harley quinn rolüne dönecek mi?

margot robbie harley quinn rolüne dönecek mi?


yokum diyor


James Gunn, DC Sinema Evreni‘ni devraldı ve evreni sıfırladı. Akıllarda beliren soru: Margot Robbie yeni tasarlanan evrende Harley Quinn olarak devam edecek mi?

 

Yakın tarihli bir Variety röportajında Robbie’ye Harley Quinn olarak geri dönüp dönmeyeceği soruldu. Hayır demese de evet de demedi ve temelde soruyu cevapsız bıraktı, ancak bu cevap bile onun buralarda kalmayacağını ve karakteri başka bir oyuncuya devrettiklerini gösteriyor.

 

“Her zaman Harley’nin, tıpkı pek çok ikonik erkek karakterde olduğu gibi, başka aktrislere devredilecek bir karakter olmasını istedim. Onun için hayal hep buydu” dedi ve soruya doğrudan yanıt vermedi.

 

Lady Gaga‘nın yakında gösterime girecek olan “Joker” filminde Harley Quinn’i canlandıracak olmasına tepkisi soruldu:

 

“Harley çok eğlenceli ve pek çok farklı yöne gidebilir. Onu başkasının ellerine bıraktığınızda, “Onunla ne yapacaklar?” diye soruyorsunuz. Seçenekler sonsuz,” dedi kaçamak bir şekilde.

 

Eğer role kesinlikle geri dönecek olsaydı, evet ya da en azından kalmayı çok isterim derdi diye düşünülebilir. Gunn’ın daha önce söyledikleri ve bu muğlak cevap göz önüne alındığında, role geri dönmezse şaşırmayın.

 

Bir “Barbie” devam filmi ya da bir Ken spin-off’u söylentilerine gelince, kimsenin aklındaki ilk şey devam filmi değil gibi görünüyor.

 

“Günümüzde ve bu çağda herkesin hemen bir devam filmi hakkında soru sorması komik,” dedi. “20 yıl önce böyle olduğunu sanmıyorum. Bu bir üçleme olarak tasarlanmamıştı.”