patrick stewart’ın profesör x’i deadpool 3’te görünebilir mi?

patrick stewart’ın profesör x’i deadpool 3’te görünebilir mi?


bir ihtimal var


Patrick Stewart, ilk kez 2000 yılında canlandırmaya başladığı sevilen “X-Men” karakteri Profesör X/Charles Xavier olarak ekranda birçok kez öldü, ancak Marvel Cinematic Universe‘ün devam eden çoklu evreni onun geri dönmesi için her zaman yer olduğu anlamına geliyor. Stewart en son 2022 yapımı “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” filminde bu karakteri canlandırdı ve “Happy Sad Confused” podcast’inde yaptığı yeni bir röportajda “Deadpool 3“te Profesör X’i yeniden canlandırmakla ilgili görüşmelerin “gündeme geldiğini” doğruladı.

 

“Deadpool 3” Hugh Jackman‘ın Wolverine’i ile Deadpool’u bir araya getiriyor ki bu kahraman son yirmi yıldır filmlerde büyük ölçüde Stewart’ın Profesör X’i ile iç içe geçmiş durumda. İkili en son “Logan“da ekranı paylaşmış ve bu filmde her ikisi de ölmüştü. Wolverine’in “Deadpool 3” için geri dönmesiyle birlikte, Profesör X’in de ortaya çıkması mantıklı görünüyor. Zaten sürekli diriliyor. 

 

Stewart, “Multiverse of Madness”da karakterin ölümünün ardından Profesör X hakkında “Hâlâ buralarda olduğuna güvenim tam” diye espri yaptı.

 

Sunucu, “Patrick Stewart’ı bir Deadpool-Wolverine filminde görebileceğimi tahmin ediyorum,” dedi.

 

“Bu konu gündeme geldi, bir süreç yaşandı,” diye açıkladı Stewart. “Ama son iki üç yıl doğum sorunları ve sağlık sorunları nedeniyle çok zor geçti. COVID, bilirsiniz…”

 

Stewart “Deadpool 3″te yer alacağını açıkça teyit etmedi ya da tam olarak hangi görüşmelerin yapıldığını açıklamadı ama en azından bir sonraki “Deadpool” devam filminin geliştirilmesi sırasında bir noktada Profesör X olarak olası bir dönüşü tartıştığı anlaşılıyor.

 

Stewart’ın “Deadpool 3″te ortaya çıkması halinde, “Multiverse of Madness”ın ardından Marvel Cinematic Universe’te Profesör X olarak ikinci kez görünmüş olacak. COVID güvenlik protokolleri nedeniyle (ve muhtemelen spoilerları da korumak için) Stewart filmdeki Profesör X rolünü tamamen izole bir şekilde ve diğer oyuncuların katılımı olmadan çekti. Bu süreçten pek hoşlanmamıştı.

 

Stewart’ın “Happy Sad Confused” podcast’ine katılımının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.