pharrell williams’ın lego-biyografi filmi

pharrell williams’ın lego-biyografi filmi


yeni bir tür


Pharrell Williams, Lego Group ile birlikte hazırladığı “Piece by Piece” adlı kendi biyografi filmini duyurdu. Film basın bülteninde “Pharrell Williams’ın yaratıcı dehasının büyüsünü ve parlaklığını Lego parçalarıyla yakalayan benzersiz bir sinema filmi deneyimi” olarak tanımlanıyor. Williams, Piece by Piece için Focus Features ile işbirliği yapıyor. Filmin yönetmenliğini Morgan Neville, yapımcılığını ise Tremolo Productions’tan Caitrin Rogers ve I Am Other’dan Pharrell Williams, Mimi Valdés ve Shani Saxon ile birlikte üstlendi.

 

 

“Bu hikayeyi Lego parçalarıyla anlatmak gibi çılgın bir fikre sahipken Morgan’dan daha iyi bir ortak hayal edemezdim. O bir efsane,” diyor Williams bir basın açıklamasında. “Focus bizimle işbirliği yapmak istediği için minnettarım ve bunu dünyayla paylaşmaktan ve insanları evrenime getirmekten onur duyuyorum. Lego ile inşa etmek bizi hayal gücümüzün peşinden gitmeye teşvik ediyor. Bu, başkalarının da bunu yapabileceğinin kanıtı.”

 

Yönetmen ve yapımcı Morgan Neville ise şunları ekliyor: “Beş yıl önce Pharrell Williams hikayesini Lego animasyonuyla anlatma fikriyle bana geldi. Bu, devam etmek istediğim bir yolculuk olduğunu bir saniye içinde anladığım nadir anlardan biriydi. Yeni bir film türünün yaratılmasına yardımcı olmak üzere yaratıcı işbirlikçilerden oluşan inanılmaz bir ekip kurduk. İnsanların bunu görmesi için sabırsızlanıyorum.”

 

Piece by Piece 11 Ekim 2024 Cuma günü sinemalarda.