scar tissue: red hot chili peppers’ın solistinin hayatı film oluyor

scar tissue: red hot chili peppers’ın solistinin hayatı film oluyor


universal üstleniyor


Red Hot Chili Peppers‘ın solisti Anthony Kiedis yakında bir biyografik filme konu olabilir.

 

Deadline Hollywood‘un haberine göre Universal Pictures, Kiedis’in 2004 tarihli otobiyografisi Scar Tissue‘yu satın aldı. Deadline’ın haberine göre, şu anda stüdyoda erken geliştirme aşamasında olan filmde Kiedis’in yanı sıra Imagine Entertainment aracılığıyla Brian Grazer ve Guy Oseary de yapımcı olarak yer alacak.

 

Film için henüz kesin bir vizyon tarihi, yönetmen ve oyuncu kadrosu açıklanmadı.

 

Kiedis’in Scar Tissue adlı filmi babasıyla olan ilişkisini, uyuşturucu bağımlılıklarını, Chili Peppers’ın kurucu gitaristi Hillel Slovak’ın aşırı dozda eroinden ölümünü, Red Hot Chili Peppers’ın basçısı Flea ile birlikte grubu nasıl ayakta tuttuklarını ve daha fazlasını anlatıyor.

 

Deadline Hollywood’un haberine göre Universal Pictures, Kiedis’in anılarının beyaz perde uyarlamasının “bir sanatçı, bağımlı ve liderin şok edici derecede samimi bir portresi” olacağının sözünü veriyor.

 

Kiedis 2016’da The Sun’a verdiği demeçte anılarını yazarken, yaşadığı pişmanlıkları açık yüreklilikle dile getirmişti: “Bir süre için kitaptan pişmanlık duydum çünkü bazı acılara neden oldu. Ama sonra uzun vadede olumlu yansımalarını görmeye başladım. İnsanlar hastanelerde, hapishanelerde ve okullarda kitabı okuyorlardı ve olumlu bir etkisi oluyordu.”

 

“Bu kitabı yazmamdaki asıl amacın kendim için değil, bir insanın tüm bu yollardan geçip geri dönebileceğini ve üretken, başarılı, mutlu ve ilginç bir hayata sahip olabileceğini göstermek olduğunu fark ettim. Bu yüzden yaşadığım utanç, acı, zorluk ya da rahatsızlık ne olursa olsun buna değdi çünkü bana gelip çocuklarının bu kitabı okuduğunu ve bu sayede kendilerini toparladıklarını söyleyen pek çok insan oldu.”

 

Red Hot Chili Peppers 2022 yılında, her ikisinde de John Frusciante’nin geri döndüğü iki albüm yayınladı: “Unlimited Love” ve “Return of the Dream Canteen“.